Predstavljena Visa Inspire karticu Intesa Sanpaolo Banke BiH

“Samo da se pohvalim!”

Predstavljena Visa Inspire karticu Intesa Sanpaolo Banke BiH

Sponzorski tekst

Intesa Sanpaolo Banka BiH je započela promociju tekućeg računa i Visa Inspire debitne kartice, koji njihovim korisnicima pružaju brojne pogodnosti, a cijela kampanja se vodi na zanimljiv način uz slogan „Samo da se pohvalim!“.

Tekući račun Intesa Sanpaolo Banke klijentima nudi mogućnost redovnog dopuštenog prekoračenja  zavisno od mjesečnih primanja, a maksimalno do 10.000 KM. Uz ovu pogodnost korisnici Visa Inspire kartice, koji imaju redovne prihode, mogu dobiti i dodatno prekoračenje u visini maksimalno dvije trećine redovnog prekoračenja po računu i koristiti ga na dva načina: za plaćanje roba i usluga, ali i podizanje gotovine uz opciju obročne otplate do 6 rata.

Kupovina robe i plaćanje usluga Visa Inspire karticom je bez kamata i naknada i do 12 mjeseci i to na odabranim prodajnim mjestima.

"Korisnici tekućeg računa i Visa Inspire kartice mogu koristiti usluge elektronskog i mobilnog bankarstva, plaćanja trajnim nalogom, a o trenutnom stanju na računu se mogu informisati i putem sms usluge, što znatno štedi vrijeme naših korisnika.", naglašava Lejla Dizdarević, direktorica direkcije PR i marketinga komunikacija Intesa Sanpaolo Banke.

Pored ovih pogodnosti Visa Inspire karticom Intesa Sanpaolo Banke omogućeno je i beskontaktno plaćanje iznosa do 30 KM, bez unosa PIN-a ili potpisa na svim prodajnim mjestima sa oznakom Visa payWave.Na sarajevskim ulicama ovih dana građani su bili zaustavljeni uz rečenicu koju su, sasvim sigurno, najmanje očekivali: “Imate minutu? Ja bih samo da vam se pohvalim!”. Reakcije prolaznika možete pogledati ovdje 

 

Promocija i višestruke pogodnosti tekućeg računa Intesa Sanpaolo Banke su svakako unijele živost na naše tržište, a to je razlog zbog kojeg se sigurno treba pohvaliti. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi