Prelijepa Berahimi je atrakcija u Brazilu

Kostarika je možda autsajder na terenu, ali...

Prelijepa Berahimi je atrakcija u Brazilu

Ako je Kostarika u grupi sa Italijom, Urugvajom i Engleskom apsolutni autsajder, predstavnica jedne tamošnje televizije u Brazilu igra glavnu ulogu u svojoj konkurenciji. Ona se zove Jale Berahimi i sinoć je bila glavna atrakcija u media centru Corinthias arene. S punim pravom.

Sportska novinarka iz Kostarike smatra da nijedna reprezentacija na Mundijalu nije bez šansi, pa tako ni njena zemlja.

"Mi smo unaprijed otpisani i to može biti dobra stvar. Mi nemamo šta izgubiti, ali možemo stvoriti puno problema rivalima. Uzdam se u našeg najboljeg igrača Campbella i, uz malo sreće, možemo nešto napraviti u ovoj grupi".

Možda je Berahimi preveliki optimista, ali u to nećemo ulaziti. Za vas smo pripremili galeriju ove novinarke iz Kostarike.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.