Prelijepa košarkašica se voli slikati gola: 'Volim te cijelom guzom, jer je veća od srca'

Instagram 'gori' zbog nje

Prelijepa košarkašica se voli slikati gola: 'Volim te cijelom guzom, jer je veća od srca'

Prelijepa italijanska košarkašica i jedna od najatraktivnijih sportašica svijeta Valentina Vignali stekla je veliku popularnost na Instagramu jer se voli fotografisati bez odjeće.

Jednu takvu fotografiju napravila je prošlog ljeta, a za istu je 'kriv' njen dečko, koji je inače profesionalni fotograf, Lorenzo Orlandi. On je dobio i zanimljivu poruku uz fotku.

"Volim te cijelom svojom guzom. Rekla bih srcem, ali guza mi je veća", napisala je ona.

Inače, fotografija je nastala u spavaćoj sobi, a većinu stvari prekrila je posteljina. Ipak, stražnjica je ostala u prvom planu...

29-godišnjoj košarkašici, koja je inače i model, često zna fanove počastiti jednom ovakvom fotografijom, pa joj to nije bilo strano ni proteklih mjeseci.

Vjerovatno zbog toga i ima preko dva miliona pratilaca...

[instagram]https://www.instagram.com/p/B1ldsRUCtOE/[/instagram]

Top Komentari

Benjamingst
Koje budale u p.m
3 0
Twista
Gdje ova igra? Kod Loje
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.