Prelijepa slika Santiago Bernabeua pokrivenog snijegom
Foto: Instagram

Snijeg paralizirao prijestolnicu Španjolske

Prelijepa slika Santiago Bernabeua pokrivenog snijegom

Nerijetko se nakon neke velike prirodne nepogode ili katastrofe koristi izraz 'zavijen u crno'.

Međutim, zimska oluja koju su Španjolci nazvali Filomena je stadion Real Madrida zavila u bijelo. Kultni stadion Santiago Bernabéu djeluje upravo bajkovito pod snijegom, a snježni kaos podario mu je bjelinu dresova Kraljevskog kluba. Sjajna slika Realova stadiona u fazi renoviranja objavljena je na klupskom Instagramu.

I na slici je više nego vidljivo kako je čitav Bernabeu jedno veliko gradilište koje sada čeka da se snijeg i led otope.
Upravo zbog izvođenja radova na svom stadionu, Real već odavno igra na Estadio Alfredo Di Stéfano u Valdebebasu, predgrađu Madrida. Što se tiče igrača Reala, oni već nekoliko dana ne borave u glavnom gradu Španjolske. Prošloga su petka uspjeli odletjeti za Paomplonu, gdje su u subotu odigrali samo 0:0 protiv Osasune, a potom su nastavili za Málagu, gdje u četvrtak igraju polufinale španjolskog superkupa protiv Athletica Bilbao.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi