Preminuo navijač kojeg je 'Leicester održavao u životu'

Tužne vijesti iz Australije

Preminuo navijač kojeg je 'Leicester održavao u životu'

Tužne vijesti stižu iz Australije, gdje je preminuo 51-godišnji navijač Leicestera Tony Skeffington.

Skeffington je izgubio bitku s rakom, zbog kojeg su mu još u martu prošle godine saopštili da ga čekaju još samo četiri sedmice života. Hrabri Australac se nije predavao i uspio je izdržati mnogo više od toga, ali ga je teška bolest na kraju ipak savladala.

Svojevrsni medicinski fenomen i zakleti navijač Leicestera poručio je kako ga upravo njegov voljeni klub održava u životu, a na veliku žalost neće doživjeti da vidi kako fudbaleri njegovog voljenog tima podižu šampionski pehar.

Supruga preminulog Skeffingtona izjavila je kako je ovaj gospodin posljednje dane svog života provodio pričajući svojoj djeci o fudbalu i o Leicesteru,  s kojim je iz bolničke postelje gledao sve utakmice ovog kluba.

Tony Skeffington je za vrijeme boravka u bolnici na sebi nosio Leicesterov šal, a njegova najveća želja bila je da Lisice osvoje titulu prvaka.

Nema sumnje, tužna priča ovog nesretnog navijača je motiv više za sve na King Poweru, koje je pogodila vijest o smrti 51-godišnjeg Australca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi