Pretjerao s opisom: Fotografija Neymara i njegove mame izazvala haos na društvenim mrežama

Mnogi su ga osudili za to

Pretjerao s opisom: Fotografija Neymara i njegove mame izazvala haos na društvenim mrežama

E. Čaušević
Teme:

Brazilski fudbaler Neymar već godinama itekako je aktivan na društvenim mrežama, a posebno na Instagramu.

Neymar svakodnevno objavljuje nove fotografije, a to je uradio i sinoć. On je objavio fotografiju sa svojom mamom koja je izazvala nevjerovatne reakcije javnosti.

Mnogi smatraju da je fotografija neprimjerena, a posebno opis jer je Neymar napisao "drobljenje mame". Ovo je izazvalo velike osude njegovih fanove koji su mu poručili da izbriše objavu jer je neprimjerena s obzirom na fotografiju i njen opis.

Image

No, ovo nije prvi put da Neymar objavljuje takve stvari jer se ponovo u centru pažnje našao i video od prije nekoliko mjeseci. Tada je Neymar također uradio neprimjerenu stvar koja je sve šokirala, a o čemu se radi pogledajte u videu.

Top Komentari

Div iz šehera
Ovi brazilci prče sve redom
5 0
Rajvosa2019
Kod ovoga djecaka treba pod hitno pupcanu vrpcu prerezati + skinuti ga sa mamine sise
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi