Previše je gledao kečere: Učenik uhapšen nakon što je pokušao izvesti potez nad direktorom

Nevjerovatna situacija

Previše je gledao kečere: Učenik uhapšen nakon što je pokušao izvesti potez nad direktorom

Midhat Šljivak
Teme:

Srednjoškolac sa Floride Gianny Sosa uhapšen je nakon što je pokušao izvesti potez kojeg često viđamo u profesionalnom hrvanju (WWE).

Sosa je očigledno veliki ljubitelj popularnih kečera, pa je svoje stečeno znanje preko TV ekrana pokušao izvesti na direktoru škole.

Pokušao je ovaj 18-godišnjak da izvede potez kojeg u ringu koristi Randy Orton, takozvani RKO u kojem se protivnik baca na tlo nakon što se uhvati za vrat.

To ga je na kraju skupo koštalo. Direktor Humberto Miret nije povrijeđen, ali je Sosa završio iza rešetaka, a zatim i na sudu.

"Nije bilo potrbno hapšenje zbog ovoga. Svi znaju da je hrvanje lažno", rekao je advokat optuženog Roy Ugarte, dok je Sosa istakao.

"Nisam to namjerno učinio i nisam želio nikod povrijediti. Razumijem da sam koristio snagu i da je to zabrinjavajuće. Situacija je eskalirala kada me je odveo u učionicu bez kamera i tamo me je pokušao udariti", istakao je optuženik.

Zaista nevjerovatne stvari se dešavaju i niko nije očekivao da bi se nešto ovako moglo desiti u školi.

Potez kojeg je pokušao izvesti Sosa izgleda ovako:


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi