Priznali Messijev gol i upisali pobjedu Barcelone protiv Valencije
Igrači Barcelone su žestoko kritikovali pomoćnog sudiju, ali nisu uspjeli da se izbore za čist gol Messija

Kladionica napravila nevjerovatan potez

Priznali Messijev gol i upisali pobjedu Barcelone protiv Valencije

Endin Čaušević, foto: EPA

Fudbaleri Barcelone proteklog vikenda remizirali su na gostovanju protiv Valencije (1:1) u derbiju 13. kola španske La Lige.

Barcelona je do boda na Mestalli stigla u samom finišu utakmice kada je mrežu Šišmiša zatresao Jordi Alba nakon sjajne asistencije Lionela Messija. Međutim, mora se priznati da bi tok ove utakmice bio u potpunosti drugačiji da je glavni sudija priznao čist gol Messija iz prvog poluvremena.

Odmah je bilo jasno da je lopta prešla gol-liniju nakon Messijevog udarca, ali je glavni sudija na iznenađenje svih na stadionu samo odmahnuo rukama. Naravno, igrači Barcelone su žestoko reagovali na ovu sudijsku odluku, te su uputili razne psovke na račun pomoćnika, no ostalo je 0:0.

Ipak, dan kasnije stigla je nevjerovatna vijest za kladioničare koji su odlučili da igraju na pobjedu Barcelone, te da će Messi dati gol. Mnogi su bili u šoku kada su vidjeli da su dobili novac, odnosno da je poznata španska kladionica Betfair odlučila priznati pobjedu Barcelone.

Iz ove kladionice su poručili da će priznati pobjedu Barce, ali i remi, te gol Messija. Također, pojasnili su da je su dobitni parovi na listiću "Messi daje gol, remi na utakmici, pobjeda Barcelone, Messi daje prvi gol, Rodrigo daje prvi gol".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi