"Prodavačica ljubavi" nudi "besplatnu seksualnu igru" prvom piku na NFL draftu
Foto: Sheri's Ranch

Roxanne Price

"Prodavačica ljubavi" nudi "besplatnu seksualnu igru" prvom piku na NFL draftu

Eldar Ganibegović

NFL draft je vrijeme velikog uzbuđenja i iščekivanja za one koji će konačno ostvariti svoj san da budu igrači NFL-a, ali je također učinio čuda za industriju seks-rada.

Roxanne Price je licencirana seksualna radnica u Las Vegasu, gdje se održava natjecanje, i doživjela je ogroman porast posla kao rezultat turističkog buma.

Kao takva, Price želi zahvaliti prvom izboru na draftu u četvrtak, sugerišući da će onaj ko bude odabran dobiti "besplatnu seksualnu igru" s njom. 

TMZ Sports izvijestio je da Price želi pokazati svoju zahvalnost za NFL draft i kako je to poboljšalo njezino poslovanje u posljednje vrijeme.

"Najmanje što mogu učiniti je ponuditi prvom izboru najvrjedniju stvar koju posjedujem. Moje vrhunske erotske usluge su besplatne", objasnila je Price za TMZ.

"To je moj način da kažem hvala sportašima koji nas sve inspiršu", dodala je.

Jacksonville Jaguarsi drže izbor broj 1 i bit će željni osigurati da sportaš kojeg odaberu ne prihvati takvu ponudu, posebno nakon kontroverze u eri Urbana Meyera u klubu, piše Marca. 

Top Komentari

King_Kenny
...Klopp produzio ugovor sa Liverpoolom,ali ko ga j*be,nije to sportska vijest,ipak prodavacica ljubavi ima prednost...
0 6
Probisvjet
Sve ok al kako je ne uhvati srklet kada joj se gace uvuku u zicagu. Ona kanafa.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi