Federer pozivom šokirao Vonn: "Mislio sam na tebe..."

O reakciji skijašice priča svijet

Federer pozivom šokirao Vonn: "Mislio sam na tebe..."

Lindsey Vonn kraj karijere označila je trkom u spustu na Svjetskom prvenstvu u Oreu. Amerikanka je osvojila treće mjesto, a time je ujedno postavila još jedan rekord, jer je postala jedina skijašica koja je osvajala odlična na šest svjetskih prvenstava.

Po završetku trke Vonn je imala niz medijskih aktivnosti, a na dnu staze čekala ju je i ekipa RTS-a (Radio Television Suisse), koja je za nju imala snimljenu poruku od - Rogera Federera. U trenutku kada je uzela mobitel u ruke i shvatila o kome se radi, skijašica je bila naprosto oduševljena, vrištala je od sreće.

"Ćao Lindsey, to sam ja. Čestitam ti na sjajnoj karijeri. Mislio sam na tebe, gledao sam te. Vidio sam i tvoj pad prije nekoliko dana, bilo mi je baš žao. Gledao sam trku sa djecom i navijao za tebe. Svaka čast, treba da budeš ponosna na sebe. Čuvaj se", poručio je Federer.

Kada se malo pribrala, Vonn mu je odgovorila.

"O Rogere... Dolazim na Wimbledon i očekujem tvoju dobru formu. Nadam se da ću upoznati i tvoju djecu. To će biti slatko. Volim te, hvala."

Amerikanka nikada nije skrivala da je veliki ljubitelj tenisa i da joj je uzor upravo Federer. Uz to i veliki prijatelj...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi