Provokativno do bola: Ljajićeva djevojka raspalila mušku maštu

Provocira seksi izdanjem

Provokativno do bola: Ljajićeva djevojka raspalila mušku maštu

O. Lekić

Srbijanska manekenka Sofija Milošević, koja je inače u vezi sa fudbalerom Torina Ademom Ljajićem, ponovo dominira na društvenim mrežama.

Sofija je poznata po tome što na društvene mreže postavlja fotografije koje ističu u prvi plan njenu liniju i često igra na kartu provokacije, a da raspali mušku maštu pošlo joj je ponovno za rukom.

Sa nekoliko odjevnih kombinacija u kojima se fotografisala atraktivna plavuša je uspjela da raspameti sve koji su vidjeli njene fotografije. Najprije se slikala u bluzici koja ističe grudi, no na tome nije stala...

Sofija i Adem slove za jedan od najatraktivnijih parova na sportskoj sceni. Iako je u njihovoj ljubavnoj vezi bilo turbulencija, danas se ovaj mladi par odlično slaže i strasti između njih samo su se još više rasplamsale.

Na društvenoj mreži Instagram danas Sofiju prati više od 300.000 ljudi.

Top Komentari

Sultan Sulejman
Prostitutka
7 2
Fce
Kurava
7 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi