Pucnjava u restoranu Elvira Bolića, nastradalom se bore za život
Foto: Klix.ba

U večernjim satima došlo do incidenta

Pucnjava u restoranu Elvira Bolića, nastradalom se bore za život

E. Škorić

U sarajevskom naselju Grbavica, u restoranu Paper Moon, čiji je vlasnik bivši bh. reprezentativac Elvir Bolić, desila se pucnjava.

Do pucnjave je došlo u večernjim satima, a za Klix.ba je glasnogovornik MUP-a KS Mirza Hadžiabdić rekao kako je povrijeđena jedna osoba.

Također su iz Hitne pomoći potvrdili da su ekipe na mjestu događaja i da se jednoj osobi ukazuje pomoć.

Policija je odmah došla na mjesto događaja, a za sada nema informacija o tome kako je došlo do incidenta i ko su akteri pucnjave koja je zabrinula goste i komšije u obližnjim stanovima.

Top Komentari

BobPaisley
...cim je to iz Zenice ne moze valjati...neka ide u Zenicu i tamo otvara restorane gdje ce mu pajtasi glumiti kauboje.
3 12
LevoKrilo
Bob, vidiš da je naša Sarajevska bagra napravila probleme...Ne osuđuj ljude bez veze, nego mi moramo dosta toga očistiti ispred svoje avlije....
10 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi