Puklo je zbog prevare: Razvode se Mauro Icardi i Wanda Nara?
Višegodišnja veza je čini se došla do kraja. Mauro ne može više da trpi sve ono što se dešava i skandale koje njegova supruga svakodnevno radi (Foto: EPA)

Fudbaler podnosi zahtjev za razvod

Puklo je zbog prevare: Razvode se Mauro Icardi i Wanda Nara?

Midhat Šljivak

Napadač Intera Mauro Icardi odlučio je da se razvede od supruge Wande, pišu italijanski mediji.

U posljednjih nekoliko mjeseci Wanda je napravila gomilu skandala u Interu. Pored toga što mu je supruga, ona i vodi karijeru argentinskom napadaču, te mu ne dopušta da igra dok Nerazzurri ne pristanu na njene uslove novog ugovora.

Međutim, Calciomercato navodi da je Mauru dosta svega. Odlučio je navodno da se razvede od Wande i to zbog prevare koju je ona napravila.

Navodno, ona je Maura prevarila sa saigračem Marcelom Brozovićem. Iako su oboje prethodnih dana odbacili navode o nevjeri, Italijani pišu kako je samo pitanje dana kada će Mauro podnijeti zahtjev za razvod braka.

Brozović je cijelu priču oštro demantovao, a unajmio je i advokata kako bi tužio sve medije koji su, kako je rekao, objavili 'lažne informacije'.

"Navedena vijest, osim što je lažna, također je i ozbiljno klevetnička zbog cjelokupnog sadržaja u članku koji baca sumnju na moralnost te imidž fudbalera. Nepošteno su ga optužili navedeno ponašanje i stav koje on nikada nije prakticirao sa namjerom da se pokuša potkopati njegova pozicija u klubu kojem pripada, kod njegovih navijača i čitatelja tabloida. Ova kleveta ne predstavlja istinito stanje stvari ni u kojem slučaju“, stoji u izjavi Brozovića puštenoj preko svog advokata.

"Nevjerovatno je puno lažnih vijesti u posljednje vrijeme. Inače ne odgovaram na uvrede, ali ovaj put moram jer je otišlo predaleko. Ja sam majka i živim za svoje petero djece, uvijek sam s njima. Potom sam supruga, supruga Maura. Nakon svih laži koje su se pojavile u medijima, moram zaštititi sebe i svoju obitelj. Time se sad bavi moj advokat. Budite svjesni da ćete trpjeti posljedice za lažne optužbe protiv mene ili moje porodice. Živim normalan život, radim i brinem o djeci, a isto savjetujem i vama umjesto da pišete gluposti o mom životu", izjasnila se Nara.

View this post on Instagram

About last night @tikitaka_canale5

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi) on

Mauro i Wanda su počeli aferu još dok je ona bila u braku sa Maxijem Lopezom. Prevarila je ovog fudbalera sa Icardijem, a sa njim se vjenčala 2014. godine.

Skupa imaju dvije kćerke, Francescu rođenu početkom 2015. godine i Isabellu rođenu u oktobru 2016.

Najnovije vijesti