Šta se dešava s Wandom i Icardijem? Spalila je zajedničke slike!

Mnoge zbunila objavom storyja na Instagramu

Šta se dešava s Wandom i Icardijem? Spalila je zajedničke slike!

E. Škorić

Wanda Nara, supruga Maura Icardija i ujedno osoba koja se brine o karijeru Interovog napadača, objavila je pomalo šokantan video na Instagramu.

Prije nekoliko dana je Mauro ostao bez kapitenske trake i došao je u sukob s navijačima Intera, koji ga smatraju izdajnikom, a svi krivca vide u Wandi, koja je bila zadužena za pregovore s Interom.

Icardi je odbio da igra protiv Rapida u Evropskoj ligi, zbog čega je dodatno "zapalio" navijače Intera, a nakon svega se oglasila i njegova sestra koja je putem Twittera poručila da joj nije jasno zbog čega dozvoljava da ga Wanda toliko iskorištava.

"Jadni moj brate, ali zašto nastavljaš dozvoljavati sve ovo? Inter ne dozvoljava takav stav. Kada bi samo imao ozbiljnu osobu iza sebe, onu kojoj je zaista stalo do tebe, ovakve stvari se ne bi dešavale", napisala je Maurova sestra Ivana na Twitteru.

Da nevolja nikada ne dolazi sama, Icardi se mogao uvjeriti ili će tek da se uvjeri večeras. Naime, Wanda je na Instagram storyju objavila video na kojem se vidi kako gori slika na kojoj se nalaze ona i Icardi.

Video se brzo proširio internetom, mnogi se pitaju šta se dešava između njih dvoje, ali očigledno postoji ogroman problem i Wanda je bijesna.


Brozović reagovao na napise da je spavao sa Icardijevom Wandom

Prošle godine u italijanskoj štampi pojavila se informacija kako je Marcelo Brozović imao aferu sa suprugom Maura Icardija - Wandom Narom.

Imajući u vidu da se Wanda (32) pokazala već fatalnom za prijateljstvo sadašnjeg supruga i njegovog (bivšeg prijatelja) Maxija Lopeza, mediji u Italiji su bili objavili da je seksipilna Argentinka imala aferu i sa Brozovićem, što je, naravno, izazvalo veliki skandal.

Iako su šuška kako postoje kompromitirajuće snimke i prepiske njihova dopisivanja, Brozović je cijelu priču oštro demantovao, a unajmio je i advokata kako bi tužio sve medije koji su, kako je rekao, objavili 'lažne informacije'.

„Navedena vijest, osim što je lažna, također je i ozbiljno klevetnička zbog cjelokupnog sadržaja u članku koji baca sumnju na moralnost te imidž nogometaša. Nepošteno su ga optužili navedeno ponašanje i stav koje on nikada nije prakticirao s namjerom da se pokuša potkopati njegova pozicija u klubu kojem pripada, kod njegovih navijača i čitatelja tabloida. Ova kleveta ne predstavlja istinito stanje stvari ni u kojem slučaju“, stoji u izjavi Brozovića puštenoj preko svog advokata.

Promo

Top Komentari

Sejo1979
Neko u ovom.Sport Ba se toliko napalijo na na ovu drolju Wanda da nema dana da ne obajvi nesto o njoj .ps samo ga trehaj jarane nista ti drugo ne preostaje
2 0
MirzaBarucic
Drolja!
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi