Puyol preživio napad dildoom: Želim te j**ati ovim velikim k***em
Bizaran susret bivšeg kapitena Barce i njegove "obožavateljke".

Bizarna situacija u Rusiji

Puyol preživio napad dildoom: Želim te j**ati ovim velikim k***em

Legendarni španski fudbaler, nekadašnji kapiten Barcelone i osvajač Svjetskog prvenstva i Lige prvaka, Carles Puyol je doživio veliku neprijatnost nakon žrijeba grupa za Mundijal u Rusiji.

Sam žrijeb je prošao bez ikakvih problema, ali se Puyol, koji je učestvovao u izvlačenju grupa, našao u zaista bizarnoj situaciji nakon svečane ceremonije.

Naime, njemu je u holu hotela prišla jedna djevojka, navodn obožavateljica, a snimak njihovog, u najmanju ruku, čudnog susreta osvanuo je na Youtubeu.

"Možeš li nam pomoći? Možeš li reći da nas voliš?", pitala je nepoznata djevojka bivšeg defanzivca Barce, snimajući sve kamerom.

Zbunjenom Puyolu ništa nije bilo jasno, pa je zamolio dotičnu djevojku da mu objasni o čemu se radi, na šta je ona odgovorila: "To je za naš snimak. Imaš tako lijepu kosu, veoma si lijep".

Iako je čitava situacija već tada djelovala zaista bizarno, postala je još gora kada je Puyolova "obožavateljica" izvadila ogromnu sex igračku i istom pokušala dotaći zaprepaštenu legendu Barce. "Želim te j**ati ovim velikim k***em", uzviknula je nepoznata djevojka, prije nego što je osiguranje udaljilo Puyola.

Čini se da tokom ove bizarnie situacije nije došlo do bilo kakvog sukoba, tako da ni policija nije intervenisala. Ipak, sigurno je da Puyolu nije bilo ugodno zbog ove "šale"...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti