"Vujoševiću, bolje ti je da šutiš da ne bih ja progovorila!"

Sandra Partizan uzvraća udarac

"Vujoševiću, bolje ti je da šutiš da ne bih ja progovorila!"

Nakon današnje izjave, kako mediji vole reći, najpopularnije navijačice Partizana upućene Dušku Vujoševiću, postalo je jasno da se na relaciji Sandra - Dule poprilično "zakuhalo".

Trener Partizana je prije nekoliko dana izjavio da se igrači ne smiju družiti sa pjevačicama i starletama, aludirajući ponajviše na Sandru Partizan koja se našla uvrijeđenom.

Njoj nije mnogo trebalo da se i sama oglasi povodom Vujoševićeve izjave, a učinila je to na vrlo oštar način.

"Vujoševiću je bolje da šuti, da ne bih ja razvezala jezik i otkrila neke jako mračne tajne o njemu! Veliki sam navijač Partizana i volim taj klub koliko i Vujošević. Ova priča me boli i stresna je za mene, jer znam da nisam zaslužila da me Dule toliko pljuje. Znam da ovo traje više od godinu dana", rekla je Sandra i dodala:

"Nikada nisam prva stupila u kontakt s nekim fudbalerom ili košarkašem Partizana. Uvijek su to oni radili prvi i pokušavali su me osvojiti na razne načine. Vujošević je uvijek branio svojim igračima viđanje sa pjevačicama i starletama, a očito je njima zabranjeno voće najslađe. To što Dule radi je klasična diskriminacija žena".

Za kraj je Sandra Partizan postavila samo jedno pitanje.

"Zašto sam ja gora od bilo koje druge djevojke ili supruge košarkaša ili fudbalera, za koje pouzdano znam da su prošle sito i rešeto, a po gradu glume svetice?".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.