Žena velike zvijezde skida sve sa sebe, a ovog puta je odlučila pozvati i najbolju prijateljicu
Foto - Instagram

Rachel i Tiana privukle pažnju

Žena velike zvijezde skida sve sa sebe, a ovog puta je odlučila pozvati i najbolju prijateljicu

Midhat Šljivak

Amerikanka Rachel Busch (25) postala je istinska zvijezda društvenih mreža, a ovu atraktivnu ljepoticu na brojnim platformama prati više od četiri miliona fanova koje ona itekako zna počastiti zaista ludim i atraktivnim fotografijama.

Atraktivna Rachel Busch stekla je ogromnu popularnost širom svijeta. Svojim izgledom privlači veliku pažnju, a ova influencerka je i supruga NFL zvijezde Jordana Poyera.

Rachel s igračem Buffalo Billsa ima kćerku i iako sebe predstavlja kao porodičnu ženu i vjernu suprugu, ona itekako zna mamiti muške uzdahe.

To radi svakodnevno. Koristi svaku šansu da pokaže svoje izuzetne obline i muškarcima širom svijeta nije nimalo lako kada je pogledaju.

Oglasi

Ovog puta Rachel je odlučila otići korak dalje. Poklon za Noć vještica njenim pratiocima bila je i njena najbolja prijateljica Tiana Musarra.

Rachel i Tiana su uspjele u onom što su željele. Privukle su ogromnu pažnju pozirajući u raznim atraktivnim kostimima.

"Sretna Noć vještica. Koji je vaš omiljeni kostim?", pitala je svoje pratioce ova poprilično slobodna Amerikanka.

Za njenog supruga Jordana Poyera kostim školarke je definitivno najbolji, a brojni muškarci su ostavili svoje 'lajkove' i komentare.

Rachel je tako uspjela ponovo privući veliku pažnju, a pomogla je i prijateljici Tiani da dođe do novih pratitelja na Instagramu.

Ova atraktivna YouTuberka i Instagram model ima gotovo milion pratitelja na Instagramu, te nešto više od pola miliona pretplatnika na YouTubeu.

Sada će njene brojke sasvim sigurno dodatno skočiti jer se radi o zaista zgodnoj ljepotici.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi