Gdje se ona pojavi tu mira više nema: Fatalna Rachel ponovo je stupila na scenu
Foto - Instagram

Uživa u odmoru

Gdje se ona pojavi tu mira više nema: Fatalna Rachel ponovo je stupila na scenu

M. Šljivak

Amerikanka Rachel Bush (24) istinska je zvijezda društvenih mreža.

Supruga igrača američkog fudbala Jordana Poyera iz Buffalo Billsa konstantno privlači pažnju golišavim fotografijama i nekad nema nikakve granice u onom šta objavljuje.

Rachel često rasplamsa mušku maštu erotskim fotografijama. To joj naravno donosi ogromnu zaradu, a nove fotografije stigle su s Ibize.

Dok je muž s Billsima na predsezonskim treninzima, Rachel uživa na Ibizi. Objavila je i prve fotografije koje očekivano izgledaju veoma atraktivno.

"Previše vremena je prošlo. Vrijeme je za selfie u ogledalu", poručila je Rachel.

Poze uglavnom ističu zadnjicu za koju mnogi smatraju da je najbolja među ženama fudbalera. I ranije njena zadnjica bila u prvom planu na brojnim fotografijama i nije nikakvo čudo što su mnogi ludi za njom.

Iz dana u dan Rachel je sve popularnija pa nije nikakvo čudo što je na Instagramu prati više od tri i po miliona ljudi.

Naravno, više pratitelja znači i veću zaradu. Veoma je tražena kao model određenih kompanija i često je možemo vidjeti kako reklamira određene proizvode.

Rachel je još jednom pokazala zavidno iskustvo u poziranju. To je naravno ono što sve privlači, a ova djevojka se ne libi pokazati atribute koje ima.

Njoj bi se uskoro na Ibizi mogao pridružiti i suprug Jordan Poyer. On je teško povrijedio ruku na treningu Billsa i vrlo je moguće da je njegova karijera okončana.