Ona nema milosti: Supruga poznatog fudbalera objavila snimke kako pleše bez odjeće

Rachel je čudo

Ona nema milosti: Supruga poznatog fudbalera objavila snimke kako pleše bez odjeće

Midhat Šljivak

Ako se neko može pohvaliti da ima izuzetno atraktivnu i zgodnu ženu to je bez ikakve dileme safety Buffalo Billsa Jordana Poyer.

Njegova supruga Rachel objavama na društvenim mrežama potpuno izluđuje svoje pratioce, a nakon golišavih fotografija sada je otišla i korak dalje.

Na svom Instagram profilu ova 24-godišnjakinja je prethodnih dana objavila niz snimaka na kojima jedva da ima bilo šta na sebi, a eksplozivno tijelo prekrivao je samo tanki kupaći kostim.

Rachel je još jednom odlučila pokazati svoje nevjerovatne obline i bez dileme je rasplamsala mušku maštu.

Čega se plaši atraktivna ljepotica? U klub je došla velika zvijezda, a ona drhti zbog muža

Novi igrač Billsa postao je dvostruki NFL šampion Von Miller koji je dogovorio šestogodišnju saradnju vrijednu 120 miliona dolara, što je oduševilo navijače ovog tima.

Međutim, njegov dolazak nije obradovao atraktivnu Rachel Bush, suprugu safetyja ovog tima Jordana Poyera koja je na Instagramu poručila kako je odbrana Billsa bila dobra i bez Millera.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CWj8qLNjuaa/[/instagram]

"Odbrana Billsa je bila dobra i bez Millera", jasna je atraktivna Rachel koja očigledno ne želi da njen muž dolaskom ovog fudbalera bude manja zvijezda nego što je sad.

Odlučila je očigledno zakuhati odnos po samom dolasku fudbalske zvijezde u Buffalo i vidjet ćemo kakav će njihov odnos biti u narednom periodu.

Rachel ne bi trebala da se petlja u ovakve stvari jer zaista to nije njen posao.