Račun za kafe u Južnoj Koreji 'šokirao' bh. reprezentativca

Činilo se cifra od koje boli glava, ali ne...

Račun za kafe u Južnoj Koreji 'šokirao' bh. reprezentativca

Samir Mlaćo

Danas nogometnu reprezentaciju BiH očekuje prijateljski duel protiv Južne Koreje. Meč se po našem vremenu igra u 13 sati, a naši reprezentativci ovaj meč dočekuju u opuštenoj atmosferi.

Nakon remija protiv Crne Gore (0:0) u Zenici izabranici Roberta Prosinečkog ostali su dužnici navijačima te se nadamo pozitivnom rezultatu danas.

Sigurno neće biti lako jer i Južna Koreja ima visoke ambicije pred svojim navijačima koji će doći u velikom broju.

Selektora Prosinečkog raduje sjajan odnos među reprezentativacima, a defanzivca Tonija Šunjića iznenadio je račun za devet kafa u jednom od restorana. On je naime iznosio 17.200 južnokorejskih vona.

Devet kafa su naši reprezentativci tako platili oko 27 KM, ali 17.200 na računu iznenadilo je Šunjića koji je isti objavio i na društvenim mrežama...

Top Komentari

Pravi tabloidski clanak za prave tabloidske sportske novosti.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi