Kovrčava ljepotica priznaje da ne zaboravlja slavnog nogometaša: "Bio je moja najveća ljubav"

Balotelli ostavio trag u njenom životu

Kovrčava ljepotica priznaje da ne zaboravlja slavnog nogometaša: "Bio je moja najveća ljubav"

Edmir Škorić

Bivša djevojka Maria Balotellija Rafaela Fico priznala je da još uvijek pati od talijanskog nogometaša.

Ljepotica kovrčave kose, koja s napadačem ima dijete, priznala je u jednoj televizijskoj emisiji da nikada nije imala jaču i strastveniju vezu nego s Balotellijem.

„On je bio moja velika ljubav. Imala sam nakon njega i drugih veza, ali nisam se nikome dala na način na koji sam mu se dala. Nikada nisam bila toliko zaljubljena u ove ljude kao što sam bila u njega", priznala je Rafaela.

Priznala je i da se nakon napete veze njih dvoje sada savršeno razumiju.

„Prošlo je nekoliko godina, razjasnili smo naš odnos. Ispričao se i rekao da je shvatio šta mi je učinio. Volim ga kao brata", dodala je.

Bivši reprezentativac Italije trenutno igra u Turskoj za Adana Demirspor, a ranije se proslavio igrajući za Manchester City, Milan, Inter...

[instagram]https://www.instagram.com/p/CPbcpsOg2et/[/instagram]

Top Komentari

pegazus
baloteli zna zabit đe treba
5 0
Izzy
Dobra prangija ae ne zaboravlja
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi