3

Komentari (3)

BigBosnianBoss
Jadovi jadni sta nas boli briga za nekom tamo kuravom,??!!Ugl.zavrseno poluvrijeme solidna igra nasih reprezentativaca,Marijan u svom stilu prenosi,gost komentator Tahirovic,prenos na FACE TV.
juve10
Ma jok, kakav rukomet, sad će tekst koliko je puta Modrić prdnuo na utakmici **** im on sve, cijeloj redakciji
SactownCali
Rukomet baraz Portugal vs BiH danas ni rijeci nema, bitno je da ovu drzavu ignirisete sto vise, da sto manje znademo sta se desava u nasoj drzavi u sportu kad BiH igra itd u svakom sportu... a bitno je ko je kome rodio bebu, skim spavao, koje koga zvao, prikazao se, 39.ima, itd itd itd cija je Baba umrla... u Kninu..., jel ste vi zuta stamps ili bosansko hercegovacki portal ???? VAS DOBRO PLACA VAICO I DODIK KAO I COVIC DA STO VISE PISETE O SRBIJ I HRVATSKOJ A STO MANJE O BOSNI I HERCEGOVINI
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.