Utakmice se bliže, dodatni budžet stiže

Utakmice se bliže, dodatni budžet stiže

Sponzorski tekst

Jeste li već pregledali termine održavanja utakmica i dogovorili druženja uz spektakularno prvo Svjetsko prvenstvo u istoriji fudbala koje se održava u zimskom terminu? 

Zasigurno će biti zanimljivo pratiti najveći svjetski fudbalski događaj iz udobnih fotelja naših toplih domova umjesto uz vatreno navijanje u ljetnim baštama. Katar je pripremio do sada neviđeni fudbalski spektakl koji će, po mišljenju mnogih, biti jedno od najinteresantnijih i najkontroverznijih takmičenja današnjice. Neki od nas će ga pratiti radi omiljenih timova dok će druge interesovati zanimljivosti poput kulturoloških i društvenih specifičnosti, ali će zasigurno svako naći nešto za sebe u svih 28 dana takmičenja.

Najnovija ponuda Raiffeisen banke dodatno će uveseliti dolazeće dane. Aplicirajte online za debitnu karticu preko koje ćete primati svoju platu ili prijavite svoj tekući račun u Raiffeisen banci za uplatu plate iz topline svog doma i uz utakmicu omiljenog tima i osvojite poklon od minimalno 100 KM. Sigurno se pitate kako?

Ukoliko niste korisnik usluga Raiffeisen banke, uz apliciranje online za debitnu karticu i paket usluga, ostvariti ćete poklon od 30 KM, a sa uplatom prve plate na novu debitnu karticu očekuje vas dodatnih 100 KM. Sve one koji su već klijenti banke pionira digitalnog bankarstva, prenosom plate na račun kod Raiffeisen banke očekuje uplata od 100 KM.

Zato vas pozivamo da već sada pogledate detaljne informacije o ponudi https://app.raiffeisenbank.ba/bs/prenesi-platu.html i iskoristite priliku da u par koraka ostvarite finansijske benefite i uljepšate nadolazeće dane fudbalskog, ali i prazničnog veselja.