Pilar Rubio tvrdi da sa Ramosom ljubav vodi svaki dan: "A na računu mi samo 50.000 eura"

Fudbaler PSG-a je pravi sretnik

Pilar Rubio tvrdi da sa Ramosom ljubav vodi svaki dan: "A na računu mi samo 50.000 eura"

A. Čaušević

Španska manekenka i TV voditeljica Pilar Rubio otkrila je da sa svojim suprogom Sergiom Ramosom vodi ljubav svaki dan.

Majka četvoro djece (44) neke od intimnih detalja iz svog privatnog života otkrila je tokom TV intervjua kada je govorila i iznosu s kojim raspolaže na svom bankovnom računu.

Na pitanje koliko se često je spavala sa mužem u posljednjih mjesec dana,atraktivna brineta je odgovorila:

"Radimo to svaki dan, osim u danima kada sam u Madridu. Danas, na primjer, zahvaljujući vama, ne mogu."

Voditelj shoa La Resistencia je za Rubio i Ramosa rekao da su poput superheroja Osvetnika pošto uspjevaju da tako često vode ljubav u sobi sa četvero djece ona je dodala je:

Oglasi

"Moja djeca su u krevetu u 21.30. Seks je život", te je nastavila insistirati a na tome da činjenica kako imaju četvoro djece ne utiče na njihov seksualni život.

U intervjuu Rubio koja zbog posla vrlo često putuje na relaciji Pariz-Madrid otkako je Ramos došao u PSG prošle godine tvrdi da na banci ima samo 50.000 eura.

Rubio, koji ima više od osam miliona pratilaca na Instagramu i čije se bogatstvo procijenjuje na više od 10 miliona eura izjavila je sljedeće: "Uvijek sam pomalo zbunjen zbog posla u Španiji i života u Francuskoj, ali u banci imam 52.000 eura.”

Vidjevši da je priznanje izazvalo jednako šok kao i njeno priznanje o seksu sa Sergiom Ramosom, dodala je: "Govorim o tekućem računu koji je jedini kojeg sam vidjela."

Bivši defanzivac Real Madrida i njegova supruga, čije su četvoro djece dječaci, vjenčali su se u junu 2019. u katedrali u Sevilji sedam godina nakon što su počeli da se zabavljaju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi