Ramosov novi stajling je... Ma Carvajalov pogled ga je najbolje predstavio

Ramosov novi stajling je... Ma Carvajalov pogled ga je najbolje predstavio

Edmir Škorić

Real Madrid je jučer deklasirao sa 5:2 Real Sociedad, a prije utakmice Sergio Ramos je još jednom šokirao saigrače i javnost neobičnim stajlingom.

Nedavno je Ramos objavio fotografiju na Instagramu zbog koje je ismijan jer je imao na sebi plavi kaput i plavi kačket uz plave tene. Ova kombinacija bila je neuspješna, pa sada je otišao u 'crveno'.

Sada je opet htio da izgleda drugačije od ostalih, a njegov novi stajling nasmijao je prije svih Carvajala, koji se slatko nasmijao kada je ugledao Ramosa kako dolazi u automobilu.

Mada, mora se priznati da se popravio u odnosu na nedavnu kombinaciju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi