Likovi Ronalda i Messija su zaprepastili sve, ali treća zvijezda izgleda poput "pijanog vanzemaljca"

Ljubitelji PES-a u šoku

Likovi Ronalda i Messija su zaprepastili sve, ali treća zvijezda izgleda poput "pijanog vanzemaljca"

A. Čaušević

Jedna od najpopularnijih video simulacija fudbala, PES, je otišao u prošlost te je Konami odlučio da se ubuduće ova igra zove eFootball. Već prvo izdanje je donijelo šok za mnoge igrače.  

Jedan od segmenata igrice koji je pretrpio najviše kritika je nerealni izgled fudbalera, dok je i mnogo grešaka u programskim dijelovimo.

Proteklih danas mnogi su ostali u šoku zbog likova Lionela Messija i Cristiana Ronalda koji su zaista neprepoznatljivi.

I drugi velike zvijezde izgledaju "šokantno", među njima se posebno istakao Raphael Varane, sjajni štoper Manchester Uniteda.

Naime, ljubitelji igrice su uspjeli zabilježiti trenutak na kojem Varen izgleda poput "pijanog vanzemaljca". Zaista je svaki komentar suvišan.

Uskoro bi popularna igra trebala biti ažurirana te će nedostaci biti uklonjenji, međutim nema sumnje da već nanesena ogromna šteta. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi