Rat navijača Partizana: Čitulja u beogradskim novinama posvećena hrvatskom huliganu
Misteriozna smrt poznatog huligana istražuje se od strane policije. Nikom nije jasno zašto je Ante Firić pretrčavao autocestu u ranim jutarnjim satima

Obračun se nastavlja

Rat navijača Partizana: Čitulja u beogradskim novinama posvećena hrvatskom huliganu

M. Šljivak

Splitski huligan Ante Firić, koji je bio jedan od plaćenika koji su izazvali nerede na meču Partizan - Crvena zvezda, pogudnio je prije dva dana na autocesti u Ivanić Gradu.

Firić je sa još nekoliko huligana iz Splita došao u Beograd kako bi pomogli jednoj grupi navijača da preuzme tribinu od vođe Grobara, ali im to nije uspjelo.

Splićani su jedva izvukli živu glavu i nakon nekoliko mjeseci zatvora vraćeni su Hrvatsku.

Tamo je smrt stiga Antu Firića koji je pod još uvijek nerazjašnjenim okolnostima poginuo na autocesti dok ju je pretrčavao.

U jednim beogradskim novimana mu se pojavila i čitulja. Sa riječima "Počivaj u miru veliki brate", navodno se od njega oprostio jedan od vođa navijača Partizana Kimi Radosavljević.

Međutim, sprski mediji tvrde da bi ova čitulja mogla biti samo provokacija suprotne frakcije navijača, kako bi se narugali ekipi koju vodi Kimi.

Top Komentari

MirzaBarucic
MasAllah, haj'mo sad i ostali. Pocrkajte.
8 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti