Razbacivanje milionima, skupocjene stvari i mnoštvo žena

Život Floyda Mayweathera

Razbacivanje milionima, skupocjene stvari i mnoštvo žena

M. Šljivak

Floyd Mayweather povukao se iz boksa tijekom ove godine, ali Amerikanac još uvijek ne prestaje puniti naslovnice u medijima širom svijeta.

Poznat je pod nadimkom Money (novac), a svaki momenat na društvenim mrežama koristi da se pohvali milionima dolara koje je stekao boreći se u ringu.

Floyd se bukvalno razbacuje novcem. Često je u centru pažnje zbog miliona koje zna potrošiti na ogromne zabave s mnoštvom žena oko njega, te velike količine zlata i dijamanata.

Također, američki bokser ne štedi ni na poklonima, a čisto sumnjamo da se njegov sin buni zbog poklona koje dobija, a koji se mjere stotinama hiljada dolara.

Ovako živi Floyd Mayweather...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.