Dama (43) koja je ulovila Realovog neopjevanog junaka: "Hoću seks po cijeli dan, samo na to mislim"

Bez dlake na jeziku

Dama (43) koja je ulovila Realovog neopjevanog junaka: "Hoću seks po cijeli dan, samo na to mislim"

Admin Čaušević

Prije nekoliko godina je poremetila koncepciju u svlačionici Real Madrida, tačnije u košarkaškoj sekciji Kraljevskog kluba nakon što je počela izlaziti sa fizioterapeutom prve ekipe. Danas je single i osjeća veliku želju za seksom, barem se tako predstavlja u javnosti. 

Danas 43-godišnja Kira Miro je poznata španska glumica, a 2019. godine je bila u vezi sa tada 15-ak godina mlađim fizioterapeutom Samuelom Castillom.

Ta veza sa Mirom je u to vrijeme izazvalo dosta pažnje u španskim medijima pogotovo nakon što je glumica postala redovan gost na mečevima košarkaškog kluba Reala.

Castillo je i dalje fizioterapeut u Realu, dok je Miro morala krenuti svojim putem te je nakon veze sa 15-ak godina mlađim odlučila biti sa znatno starijim Salvom Reinom, sada je ponovo slobodna.

Miro iz vremena dok je bila u vezi sa Realovim fizioterapeutom

Ona je u utorak gostovala u jednoj emisiji gdje je govorila o svojim seksualnim aktivnostima te je očekivano izazvala veliku pažnju.

Jedno od pitanja se odnosilo na to koliko puta je imala seks u posljednjih mjesec. Iznenadila je odgovorom kazavši da je teško sve prebrojati.

Oglasi

"Brojim li? Dosta puta. Je*e mi se po cijeli dan. Mislim na seks po cijeli dan. Gledam čovjeka u publici i mislim kako imam s njim seks", kazala je ona.

Inače, Miro je gostovala u emisiji pod nazivom La Resistancea i obično kada joj god opadne popularnost pojavi se u showu kako bi privukla pažnju.

Tako je bilo i prije dvije godine, ali tada je odlučila da ne govori o seksu i novcu pošto je bila u vezi sa Realovim fizioterapeutom.

Miro je jedna od poznatijih španskih glumica, a posljednju ulogu imala je komediji Alfa mužjaci. Uskoro se očekuje početak snimanja druge sezone.

Zaprati BC Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
BC Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

kenny
Cuasevic jesi ga izdrko danas koji put kralju
0 0
Medo-Brundo
Dobra kokara!!!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi