Da li je suprugu svejedno? Gospođa Vardy je sve šokirala fotografijom na kojoj je potpuno gola

Rebekah ne prestaje

Da li je suprugu svejedno? Gospođa Vardy je sve šokirala fotografijom na kojoj je potpuno gola

Edmir Škorić

Rebekah Vardy, mnogima poznatija kao Becky, cijeli je život radila kao model, ali je postepeno obučavala posao TV voditeljke, da bi na kraju ostvarila zavidnu karijeru blogerice. Danas je - influencerica.

Već po prezimenu shvatili ste da se radi o ženi slavnog engleskog napadača Jamieja Vardyja, koji je bio prvak s Leicesterom, a danas ovaj tim igra u Championshipu, no lider ja na tabeli i ekspresno bi se mogao vratiti u elitu. Tome je puno pridonio i sam Vardy - u 15 susreta ima 4 gola.

Becky i Jamie upoznali su se 2014., a zaručili su se dvije godine kasnije, 25. maja 2016. godine. Prije nekoliko godina Rebecca je u jednom dokumentarcu priznala da ju je kao 12-godišnju djevojčicu seksualno napastvovao član njene zajednice.

Prošle je godine izgubila slučaj za klevetu od Coleen Rooney, supruge bivšeg napadača Manchester Uniteda Waynea Rooneya. Coleen Rooney je 2019. navela da je Rebekah Vardy odala osobne podatke s društvenih mreža The Sunu. Rebekah Vardy nije se složila s optužbama i tužila je Rooneyevu za klevetu.

Suđenje je nazvano Wagatha Christie u odnosu na popularnog pisca misterija i izraz Wag koji znači "žene i djevojke" profi fudbalera jer su obje žene udate za bivše saigrače iz Engleske.

Oglasi

U svojoj odluci, sutkinja je rekla da je Rooney u pravu i da je gospođa Vardy bila umiješana u curenje informacija i da je odgovorna što su neke intimne stvari iz porodice Rooney završile u tabloidima.

Supruga Waynea Rooneyja, koji danas radi kao fudbalski menadžer u Birminghamu, objavila je knjigu pod nazivom "My Account: The Official Autobiography", a samo ime dovoljno govori o tome šta nas očekuje.

Gospođa Rooney izdala knjigu i otkrila razne afere

U knjizi ona istražuje svoje odrastanje pod lupom javnosti u Liverpoolu kao partnerka slavnog engleskog fudbalera, kao i suđenje gospođi Vardy.Također su je pitali o memoarima koji detaljno govore o Rooneyju i "aferama", kao i o tome šta ju je natjeralo da otkrije lične detalje svog života.

"Imala sam vremena da sjednem i sve to obradim, i želim da kažem svoju istinu i takođe da obavijestim ljude ko sam i razloge koji stoje iza mojih djela i misli".

Oglasi

Dok Jamie Vardy pokušava vratiti svoj voljeni klub u Premier ligu, njegova dama je uzdrmala društvene mreže slikama iz Nevade - na njima je supruga bivšeg engleskog napadača osvanula potpuno gola.

Nije ovo prvi put da Becky objavljuje takve fotografije na društvenim mrežama, ali očito je da to ne smeta njenoj porodici.

Rebekah ima jako poznatog i bogatog supruga čiji fudbalski ugovori su donijeli lagodan život kompletnoj porodici Vardy.

Top Komentari

Culer
Dobra kokara
0 0
E.Car
Dobra ženka!!! Barem ima sta pokazati!!!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi