Čuvenom fudbaleru se Lepa brena skidala pred očima - njegov pogled sve je rekao

Kultna scena

Čuvenom fudbaleru se Lepa brena skidala pred očima - njegov pogled sve je rekao

Edmir Škorić

Popularna pjevačica Lepa Brena bila je svojevremeno najveća muzička zvijezda u Jugoslaviji, ali i diva za kojom su ludjeli muškarci.

Lepa Brena je 1979. godine upisala studije turizma na Prirodno-matematičkom fakultetu u Beogradu, no bilo je teško njenoj porodici da financira njene studije, pa je morala da se zaposli i to kao dadilja. Upravo je porodica male Ane, koju je čuvala, plaćala stanovanje Breni u malom stanu na Tašmajdanu.

Ona će ubrzo početi da pjeva, postati zvijezda, pa je bila neprestano gost raznih emisija, davala intervjue u novine, išla od koncerta do koncerta, bivala iz dana u dan sve popularnija, bogatija, a istovremeno san mnogih muškaraca širom bivše države.

Milko Đurovski, prvi fudbaler koji je prešao iz Crvene zvezde u Partizan, imao je priliku da upozna Lepu Brenu na snimanju video spota za pjesmu "Nama je najbolje".

Oglasi

U tom videu je Milko nosio dres Partizana, dok je pored njega prošla Brena u dresu gradskog rivala Crvene zvezde.

Na pomenutoj fotografiji Lepa Brena je uhvaćena kako pred Milkom skida crveno-bijeli dres, a kada je slika svojevremeno završila na zvaničnom nalogu pjevačice na društvenoj mreži Instagram, ona je kao opis napisala "Razmjena dresova".

Velika karijera i titule sa Crvenom zvezdom i Partizanom

Đurovski je tako ispred sebe imao "prizor za dugo pamćenje", a njegov pogled sve govori...

On je sa Crvenom zvezdom osvojio dvije titule šampiona i dva Kupa Jugoslavije za šest sezona, a u ljeto 1986. prešao je u Partizan sa kojim je za četiri godine osvojio titulu, Kup i Superkup Jugoslavije.

Poslije je igrao za Groningen, Železničar iz Maribora, Bežigrad iz Ljubljane, dok je dres Jugoslavije oblačio šest puta i dva puta bio strijelac.

Ima impresivnu fudbalsku i životnu prošlost, ali ako ga pitate, jedan će trenutak vječno da pamti...

Top Komentari

CeZenicaLik
Ljankase zate uvijek bila
3 0
Ma kojoj ebe mater, pa zar je ona vrijedna necije paznje.
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti