Regija piše o bivšem igraču Želje: "Psihijatri su zabranili Dembeleu porniće"
Screenshot: RTS

Voditelj gledao u čudu

Regija piše o bivšem igraču Želje: "Psihijatri su zabranili Dembeleu porniće"

Izjava koju je Rade Bogdanović, nekadašnji fudbaler Željezničara, dao u programu RTS-a izazvala je veliku pažnju u susjedstvu.

Nakon bogate karijere satkane nastupima za Werder, Atletico Madrid..., Bogdanović živi u Beogradu gdje u slobodno vrijeme radi kao stručni komentator RTS-a, a u toj ulozi se i ne snalazi baš najbolje.

Na Bogdanovićeve opaske mnogi imaju primjerdbe, a strasti je uzbrukao i sinoć kada je komentarisao meč Lige šampiona između Barcelone i Borussije (3:1). Tako je razlog za pad forme Borussije našao u tome što je trener Lucien Favre odlučio "da igra sa četiri crnca u odbrani".

"Nije Dortmund sad ispao iz forme, ispali su iz forme još u aprilu prošle godine kad je trener odlučio da će mu u obrani igrati četiri crnca. Sad je on već pečen i spreman za otkaz", istaknuo je Bogdanović,a onda na zanimljiv način prokomentarisao igru Ousmanea Dembelea.

"Čovjek je plaćen 150 miliona eura s bonusima. Toliko novca treba Kliničkom centru Srbija da se potpuno renovira kako bi mogao kvalitetno liječiti 7 miliona stanovnika Srbije. Čak 35% vrijednosti komercijalne banke je iznosio transfer. Barcelona mu je prvo angažirala nutricioniste koji su mu objasnili da ne smije jesti brzu hranu. Onda su mu angažirali psihijatra da mu objasni da je profesionalni fudbaler i da ne smije preko noći gledati porniće i igrati videoigre na profesionalnom nivou. Zamislite nekoga ko ima toliku plaću i toliko je plaćen da si dozvoljava takve stvari u životu", rekao je Bogdanović.

Ne treba isticati da su se društvene mreže usijale nakon Bogdanovićevih komentara...

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

makelele
Hahaha 4 crnca igraju odbranu... jaaaao kakav komentar, kakva budala :D
9 0
konjnakvadrat
U vezi Dembelea je 100% u pravu
8 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi