Za mamom junaka Hajduka okreću se svi i nestrpljivo se čekala njena reakcija: "Ljubi te majka"
Renata Lovrinčević Buljan izaziva pažnju gdje god da se pojavi, a razlog je svakako njen atraktivni izgled (Foto. Instagram)

Renata slavi uspjeh sina

Za mamom junaka Hajduka okreću se svi i nestrpljivo se čekala njena reakcija: "Ljubi te majka"

Midhat Šljivak

Mladi golman Borna Buljan (17) junak je splitskog Hajduka. Talentovani čuvar mreže, koji će za tri sedmice postati punoljetan, odbranio je penal u devetoj seriji protiv Borussije iz Dortmunda i tako je omogućio pobjednički šut svom saigraču koji je iskorišten za plasman omladinaca splitskog kluba u polufinale Lige prvaka. Nakon utakmice javila se atraktivna mama ovog momka, poznatoj missici imena Renata Lovrinčević Buljan.

Borna Buljan s Hajdukom će igrati polufinale Lige prvaka. Protivnik u Nyonu bit će italijanski AC Milan i sigurno će i to biti veliki dan za splitski klub.

Buljan je odbranio penal u devetoj seriji nevjerovatne serije. Postao je junak kluba, a atraktivna mama Renata ponosna je na svog sina i ono što je napravio.

"Sreća naše djece je san svakog roditelja", počela je izlaganje Renata i nastavlja:

"Prvorođeni je danas bio dio jedne nogometne obitelji i zbog toga su ostvarili pobjedu nad “nepobjedivima”. Za obitelj se radi sve i to su i učinili jedan za drugoga i samim tim za sve nas".

Oglasi

Hvala na emociji za koje živimo i zbog kojih sve ima smisla. Koliko se blatnjave robe opralo, taksiralo od jutra do sutra, s treninga na trening, kuhalo,voljelo beskrajno i dođe ova radost kao zahvala.

Pravi ste Hajdukovci koji ne gledaju na ništa osim na pokazati svoje talente i vještine. Bravo treneru Marijanu i HNK Hajduk.
Bravo sine, ljubi te majka… A i tata i brat, naravno. Naš si ponos", poručila je ova 45-godišnjakinja.

Ranata je 2000. godine ponijela titulu Miss Universe Hrvatske. To joj je pomoglo u kasnijoj karijeri i trenutno se bavi fitnessom.

Ova 45-godišnjakinja ponosno pokazuje svoje atribute. Svjesna je svoje ljepote i vrhunskog izgleda, pa nije nikakvo čudo što rado pozira fotografima.

Ona već 21 godinu godinu radi kao fitness instruktor i kompletnu karijeru je posvetila zdravom načinu života. Njene usluge veoma su tražene što se da vidjeti na društvenim mrežama.

Dosta toga je je prenijela i na sina. Često zajedno treniraju i Borna ima sve predispozicije da postane vrhunski čuvar mreže.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE
Oglasi