Za mamom junaka Hajduka okreću se svi i nestrpljivo se čekala njena reakcija: "Ljubi te majka"
Renata Lovrinčević Buljan izaziva pažnju gdje god da se pojavi, a razlog je svakako njen atraktivni izgled (Foto. Instagram)

Renata slavi uspjeh sina

Za mamom junaka Hajduka okreću se svi i nestrpljivo se čekala njena reakcija: "Ljubi te majka"

M. Šljivak

Mladi golman Borna Buljan (17) junak je splitskog Hajduka. Talentovani čuvar mreže, koji će za tri sedmice postati punoljetan, odbranio je penal u devetoj seriji protiv Borussije iz Dortmunda i tako je omogućio pobjednički šut svom saigraču koji je iskorišten za plasman omladinaca splitskog kluba u polufinale Lige prvaka. Nakon utakmice javila se atraktivna mama ovog momka, poznatoj missici imena Renata Lovrinčević Buljan.

Borna Buljan s Hajdukom će igrati polufinale Lige prvaka. Protivnik u Nyonu bit će italijanski AC Milan i sigurno će i to biti veliki dan za splitski klub.

Buljan je odbranio penal u devetoj seriji nevjerovatne serije. Postao je junak kluba, a atraktivna mama Renata ponosna je na svog sina i ono što je napravio.

"Sreća naše djece je san svakog roditelja", počela je izlaganje Renata i nastavlja:

"Prvorođeni je danas bio dio jedne nogometne obitelji i zbog toga su ostvarili pobjedu nad “nepobjedivima”. Za obitelj se radi sve i to su i učinili jedan za drugoga i samim tim za sve nas".

Oglasi

Hvala na emociji za koje živimo i zbog kojih sve ima smisla. Koliko se blatnjave robe opralo, taksiralo od jutra do sutra, s treninga na trening, kuhalo,voljelo beskrajno i dođe ova radost kao zahvala.

Pravi ste Hajdukovci koji ne gledaju na ništa osim na pokazati svoje talente i vještine. Bravo treneru Marijanu i HNK Hajduk.
Bravo sine, ljubi te majka… A i tata i brat, naravno. Naš si ponos", poručila je ova 45-godišnjakinja.

Ranata je 2000. godine ponijela titulu Miss Universe Hrvatske. To joj je pomoglo u kasnijoj karijeri i trenutno se bavi fitnessom.

Ova 45-godišnjakinja ponosno pokazuje svoje atribute. Svjesna je svoje ljepote i vrhunskog izgleda, pa nije nikakvo čudo što rado pozira fotografima.

Ona već 21 godinu godinu radi kao fitness instruktor i kompletnu karijeru je posvetila zdravom načinu života. Njene usluge veoma su tražene što se da vidjeti na društvenim mrežama.

Dosta toga je je prenijela i na sina. Često zajedno treniraju i Borna ima sve predispozicije da postane vrhunski čuvar mreže.

Oglasi