Prijović završio u provodu

Reprezentativac Srbije razočarao naciju videom poslije sinoćnje utakmice

Reprezentacija Srbije eliminisana je sinoć sa Svjetskog prvenstva u Rusiji, ali to očito nije mnogo smetalo napadaču ove ekipe Aleksandru Prijoviću koji je nakon meča protiv  Brazila završio u provodu, tako barem pišu srbijanski mediji. 

Iako je cijela Srbija sinoć tugovala jer njihova reprezentacije nije napravila senzaciju i pobijedila Brazil, Prijović ih je odlučio dodatno razočarati objavljivanjem jednog videa na Instagramu.

Na klipu se može vdijeti da se on nakon meča odlučio opustiti, a za dobru atmosferu se u tom trenutku pobrinula pjesma 'Đurđevdan'. Naravno, ovo je već sada izazvalo brojne negativne reakcije iz susjedne Srbije gdje Prijović ovog jutra sigurno nije omiljeni lik.

Inače, napadač PAOK-a nije ulazio u igru tokom sinoćnje utakmice, a jedinu priliku da osjeti slast igranja Svjetskog prvenstva imao je u prvom kolu kada je ušao u 90. minuti protiv Kostarike.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi