Iskreno se nadamo da se Soraja na meču Brazil-Srbija neće pojaviti u ovom izdanju

To bi bilo baš previše

Iskreno se nadamo da se Soraja na meču Brazil-Srbija neće pojaviti u ovom izdanju

Srbijanska starleta Soraja Vučelić prisustvovat će večerašnjoj utakmici Brazila i Srbije na Svjetskom prvenstvu.

Podsjetimo, ovo je odlučujući meč kada je u pitanju plasman u osminu finala Turnira, a Soraja je prije nekoliko sati golišavom fotografijom na Instagramu najavila utakmicu.

Na sebi ima košulju, a kao da je i nema, pa se samo nadamo da se večeras neće pojaviti u ovakvom izdanju na tribinama stadiona u Moskvi jer će se sasvim sigurno prehladiti.

Podsjetimo, ona se svojevremeno hvalila kako je u vezi sa Brazilcem Neymarom koji je navodno jednom poslao i privatni avion kako bi s njim uživala na Ibizi. Ipak, katalonski mediji su tada izvještavali da je Soraja sve to izmislila kako bi sebi napravila reklamu.

Bilo kako bilo, mnogi muški pogledi će večeras biti upućeni baš prema njoj.

#russia🇷🇺 #areyouready ⚽️

A post shared by Sara (@sorajavucelic) on

Top Komentari

Turgut
Pihh grdila sa kravljim ustima
6 2
mico
rugoba
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi