Reprezentativac Srbije ulicama Beograda provozao zvijer od 300.000 eura

Uživao uz Cecine pjesme

Reprezentativac Srbije ulicama Beograda provozao zvijer od 300.000 eura

Srbijanski fudbaler Aleksandar Prijović ovih dana odmara u Beogradu gdje održava formu pred start naredne sezone. 

Za sada još uvijek nije poznato gdje će igrati i špekuliše se da bi se mogao vratiti u Grčku i potpisati za PAOK, dok su druga i treća opcija Sjedinjene Američke Države i povratak u Saudijsku Arabiju.

Dok se situacija oko eventualnog transfera riješava, Prijović pomalo trenira, a pomalo i uživa jer se ulicama Beograda vozi u zvijeri vrijednoj čak 300.000 eura.

U pitanju je Ferrari 812 maksimalne brzine od 340 km/h koji do 'stotke' stiže za svega 2,9 sekundi. Ima ugrađen motor od čak 800 konjskih snaga.

Prijović je na Instagram storyju objavio klip na kojem vozi Ferrari, a osim toga objavio je i nekoliko klipova iz teretane na kojima se čuje u pozadini nekoliko Cecinih pjesama.

Top Komentari

Edward NewGate
Koga ovaj zanima?
11 0
.....
Ne zanima nas ova glupost
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi