Reyesova supruga prije par dana kao da je nagovijestila muževu smrt

Pomalo jezivo

Reyesova supruga prije par dana kao da je nagovijestila muževu smrt

S. Grebović

Jedna od udarnih vijesti ovog jutra savakako da je pogibija bivšeg igrača Reala, Arsenala i drugih velikana, Jose Antonia Reyesa.

Prema prvim informacijama koje su objavljene Reyes je poginuo u saobraćajnoj nesreći koja se desila na izlazu iz gradića Utrera gdje je on rođen.

Reyes je ponikao u dresu Seville, a u svojoj karijeri još je igrao za Arsenal, Real Madrid, Atletico Madrid, Benficu, Espanyol, Cordobu i Xinjang Leopard, dok je trenutno bio član niželigaša Extramadure. Vrijedi istaći da je u svim klubovima u kojima je igrao bio omiljen među navijačima.

Zbog ovog nemilog događaja i UEFA je objavila kako će večerašnja utakmica finala Lige prvaka početi minutom šutnje u čast pogibije bivšeg reprezentativca Španije. 

Iza sebe je ostavio suprugu sa kojom je imao dvije curice, Noeliu i Trianu. Ovih je dana trebao da zajedno sa svojom ženom Noeliom Lopez da proslavi dvogodišnjicu braka, a ona je u jednoj od posljednjih objava na Instagramu postavila opis kojim kao da je nagovijestila jutrošnji događaj.

"Zato što uvijek postojiš negdje, ali najbolje tamo gdje te volim", glasi jedna od poruka uz zajedničku fotografiju. Nesretna Noelia nije ni slutila da će ovo biti jedna od posljenjih fotografije nje i muža.

Top Komentari

infinity2612
A sto ima ovdje nasluceno Boga ti dragog
5 1
NKZ1922
Kao i svaki put dosad
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti