Mahrez se oglasio na Instagramu i poručio da je razočaran svojom ocjenom na FIFA 20

Očekivao je više

Mahrez se oglasio na Instagramu i poručio da je razočaran svojom ocjenom na FIFA 20

Endin Čaušević

Ljubitelji video igrica konačno su dočekali novo izdanje FIFA 20 koje je EA Sports pustio u prodaju prije nekoliko dana.

Iz godine u godinu ova igrica je sve bolja, a EA Sports se potrudio da ponovo iznenadi svoje korisnike nekim novinama koje je jako teško napraviti s obzirom da današnje igrice izgledaju skoro savršeno.

FIFA 20 je na prvi pogled oduševila mnoge, ali bilo je i onih koji nisu baš zadovoljni. Jedan od njih je i fudbaler Manchester Cityja, Riyad Mahrez, koji je nezadovoljan zbog ocjene koju je dobio.

Na FIFA 19 Mahrez je imao ukupnu ocjenu 85, dok je na FIFA 20 ova ocjena 84 što je razočaralo Alžirca koji je očito očekivao da će se to popraviti s obzirom da je sada igrač Manchester Cityja.

Nakon što je vidio kakvu ocjenu je dobio Mahrez se oglasio na Instagramu i jasno je poručio ljudima iz EA Sportsa da nije zadovoljan.

Image: Instagram

Top Komentari

Arnel925
Pa nije dovoljno biti samo igrač City-a sta si pokazao da imaš više od 84 i to je previše
3 0
ArminA
Svi hoce da budu 90+ ocjena jbt ,da bi svi bili 90+ fudbal bi bio bez greske ... Nebi postojali slabi igraci ,oni malo bolji i najbolji...
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi