Rijetko ko će poštovati Conora nakon ovog snimka: Pogledajte kako je razbio telefon fanu

Bezobrazan potez irskog borca

Rijetko ko će poštovati Conora nakon ovog snimka: Pogledajte kako je razbio telefon fanu

Nakon što se pročula informacija da je irski borac Conor McGregor uhapšen prije nekoliko sedmica zbog napada na jednog fana pred hotelom u Miamiju, pojavio se i video incidenta. 

Podsjetimo, Conoru uskoro počinje suđenje jer je jednom fanu razbio i uništio telefon pred hotelom dok ga je pokušao fotografisati, a danas se pojavio i video ovog događaja.

Na istom se vidi kako 22-godišnji Ahmed Abdirzak snima Conora uz upotrebu blica što se Conoru nije svidjelo pa je prišao ovom momku, udario ga, izbio mu mobitel iz ruke i potom ga razbio.

To se desilo 11. marta ove godine, a ovih dana bi trebalo početi suđenje tokom kojeg Conor može snositi teške posljedice i dobiti čak do šest godina zatvora.

Inače, dobra vijest za Conora je ta da se neće morati brinuti zbog građanske tužbe na koju je Ahmed imao pravo nakon napada slavnog borca jer je došlo do vansudske nagodbe. Mediji prenose kako je Ahmed dobio 11.000 funti za telefon i emotivni stres.

Suđenje počinje ove sedmice u Miamiju, a Conor nema obavezu da lično prisustvuje istom.

U video prilogu možete pogledati kako je to izgledalo:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi