Conor McGregor pokazao kako mu izgleda majka i izazvao lavinu komentara

Irski borac

Conor McGregor pokazao kako mu izgleda majka i izazvao lavinu komentara

Irski MMA borac Conor McGregor konačno je pokazao kako mu izgleda majka. 

On je odlučio da preko Twittera objavi video klip na kojem se vidi čitav stajling njegove majke, a tom prilikom joj je uputio rođendansku čestitku.

Mnogi su ostali oduševljeni obzirom da se na snimku vidi da je Conorova majka prava dama.

Počeli su da pristižu i brojni komentari pohvale na račun njenog izgleda. Svi se slažu u jednom - ona je zadala domaću zadaću brojnim tinejdžerkama.

View this post on Instagram

Happy birthday to the most glamorous Woman I will ever know. My mother, Margaret! I love you Ma ❤️

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

Nije čudo što žestoko trenira: Da li je ovo datum povratka Conora McGregora?

Inače, McGregor žestoko trenira u posljednjih mjesec dana.

Nakon što je završena sva drama oko skandala u meču sa Khabibom Nurmagomedovim, Conor se maksimalno spremao, a u oktagon bi se mogao vratiti već u aprilu.

Iako predsjednik UFC-a Dana White tvrdi da borba izmađu McGregora i Donalda Cerronea nije ni blizu dogovorena, Cowboy ga je demantovao i na Instagramu je objavio dva potencijalna datuma borbe sa McGregorom.

Cerrone je objavio svoju fotografiju, a uz nju je napisao:

"13. aprili ili 6. juli - čekam samo potpis".

Naravno, to su datumi očekivane borbe sa Conorom. UFC 236 djeluje kao sasvim realna opcija, traži se main event za ovaj datum i vrlo moguće da će ga predvoditi McGregor i Cerrone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi