Riverov igrač je oborio seks bombu s nogu, ali neke stvari je ipak morao bolje sakriti

Izazvao skandal

Riverov igrač je oborio seks bombu s nogu, ali neke stvari je ipak morao bolje sakriti

Argentinski reprezentativac Exequiel Palacios koji igra za River Plate dospio je u žižu javnosti zbog - ljubavnog četverougla.

Za Palaciosa su mediji u Argentini i ranije pisali da je izvan terena veliki zavodnik, što svakako potvrđuje i činjenica da je smuvao Sol Perez, jednu od najseksipilnijih tamošnjih voditeljica. Ovom 20-godišnjem nogometašu mnogi su zavidjeli na 'plijenu', međutim danas je slobodan, jer je atraktivna Sol otkrila da ju je cijelo vrijeme lagao.

"U početku nisam htjela uopšte da izađem s njim, ipak je mlađi od mene, ali bio je uporan i popustila sam. Bili smo u vezu, mislila sam da je to ono čemu sam težila, a onda sam saznala da on već ima i djevojku i ljubavnicu", ispričala je Sol, koja uživa veliku slavu na društvenoj mreži Instagram, gdje je prati više od 3,5 miliona ljudi.

Shvativši da se Palacios igrao s njenim osjećajima, Sol ga je odmah ostavila, kao i preostale dvije djevojke s kojima je bio u vezi.

Uz to što je veliki ženskaroš, Palacios slovi i za nadolazeću argentinsku zvijezdu. Za njegove usluge se interesuju Inter i Real, a ove godine je debitovao i za "A" reprezentaciju Argentine.

Top Komentari

Chupy
Ima vala dupe da je trojica lupe i opet malo da meni ostane. Al je u faci nesto "ružnjikava". Nema ono nesto, onu zraku :)
12 2
Ibro
eh jake sex bombe metar i zilet visoka
3 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti