Medalja oko vrata, ali ne i ono što najviše želi: Bivša opravdano uništila snove svjetskom prvaku!

Prolazio je kroz teške trenutke

Medalja oko vrata, ali ne i ono što najviše želi: Bivša opravdano uništila snove svjetskom prvaku!

A. Čaušević

Osvajanje Svjetskog prvenstva je vrhunac u fudbalskoj karijeri. Prilikom ceremonije svaki fudbaler želi da su uz njega najdraže osobe. I dok je većina Argentinaca osvojene medalje slavila sa ženama i djecom, to nije bio slučaj sa jednim fudbalerom.

I dok su svi bili sretni i veseli jedan je osjećao prazninu u svom srcu. S njim nije bilo osoba koje najviše voli na svijetu.

Rodrigo de Paul se već neko vrijeme nalazi u ljubavnom trokutu, a na kraju mu niti sadašnja partnerica, a ni bivša djevojka nisu bili u Kataru.

Veza između De Paula i njegove bivše djevojke Camile Homs je toliko napeta da bivša partnerica nije dozvolila da njihova djeca Francesca i Bautista doputuju na ceremoniju dodjele medalja.

Naime, fudbaler Atletica je od bivše tražio da djeca doputuju u Katar, ali u pratnji dadilje. Majka je to odbila jer je sve smatrala ponižavajućim.

Oglasi

Putem advokata joj je saopšteno da i ona može doputovati na finale, s tim da bi dva dana provela u hotelu te ne bi imala pravo da dođe na stadion.

Upravo iz tog razloga Camila je na društvenim mrežama objavila kako nema šta za reći te je pokazala "srednjak" koji se jasno odnosi na novom prvaka svijeta.

Inače, u dogovoru vezanom za razvod nalazi se klauzula prema kojoj je Camili dopušteno da svako 45 dana ima avionske karte u mjesto gdje De Paul igra utakmicu.

Stvar je vrlo jednostavna. De Paul je želio da u Kataru budu njegova djeca, ali ne i bivša zbog čega mu se ona osvetila i mališani uopšte nisu putovali u Katar.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CmaNwRculTH/?hl=en[/instagram]

U Kataru nije bilo i njegove sadašnje djevojke. Pjevačica Martina Tini Stoessel je imala radnih obaveza pa nije mogla prisustvovati najvažnijem događaju u karijeri svog partnera. Srdačni zagrljaj je stigao tek po povratku veznjaka u Argentinu.

I dok su svi ostali Argentinci slavili sa djevojkama i djecom, De Paul je na kraju utjehu pronašao u društvu brata nove djevojke, Francisa Stoessela.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti