Roman Abramovich zdravstvenim radnicima ponudio boravak u hotelu, troškove plaća on

Sjajan potez vlasnika Chelseaja

Roman Abramovich zdravstvenim radnicima ponudio boravak u hotelu, troškove plaća on

Esmer Oštraković

Sjajan potez napravio je vlasnik Chelseaja, Roman Abramovich, u borbi protiv koronavirusa.

Naime, on je zdravstvenim radnicima na raspolaganje stavio hotel u sklopu Chelseajevog stadiona, kako bi im olakšao borbu sa pandemijom koronavirusa.

Chelsea će zdravstvenim radnicima dozvoliti da koriste njihov hotel naredna dva mjeseca, a ponuda je otvorena za sve zaposlene u bolnicama u tom dijelu Londona.

"Mnogi zdravstveni radnici će raditi duge smjene i možda neće biti u prilici da se vrate svojim kućama. Smještaj će im pomoći u očuvanju zdravlja i može biti presudan u ovom kritičnom vremenu", naveli su iz Chelseaja.

Ideja je, potekla od vlasnika Chelseaja, Romana Abramovicha, koji će pokriti sve troškove smještaja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi