Postao najbogatije dijete u porodici Beckham: Potpisao milionski ugovor s Pumom

Romeo prestigao Brooklyna

Postao najbogatije dijete u porodici Beckham: Potpisao milionski ugovor s Pumom

E. Čaušević

David Beckham sigurno je jedan od najbogatijih sportista na svijetu, a ide mu odlično i nakon što je završio karijeru.

Beckham je prije skoro deset godina odlučio da okači kopačke o klin i posveti se dugim stvarima u životu i u tome mu ide odlično.

On i supruga Victoria su stvorili svoje biznis carstvo i već su zaradili ogroman novac, a čini se da su i njihova djeca krenula tim stopama.

Tu se posebno ističe njihov 19-godišnji sin Romeo koji je nadmašio svog starijeg brata Brooklyna što se tiče zarade. Naime, Romeo je postao najbogatije dijete u Beckhamovoj porodici.

Engleski mediji objavili su da je Romeo postao milioner nakon što je potpisao sjajan ugovor s Pumom.

Romeo Beckham će predstavljati Pumu u narednim godinama i potpisao je ugovor vrijedan oko 1.6 miliona eura. Pokušava da krene očevim stopama i što se tiče fudbala, te pokušava da pokaže svoj potencijal.

On trenutno igra za rezervni tim Inter Miamija, Fort Lauderdale, te se nada uskoro i šansi u Interu klubu čiji vlasnik je upravo njegov otac David.

Romeovo bogatstvo procijenjuje se na oko šest miliona eura i prestigao je u tome starijeg brata Brooklyna. Njegov mlađi brat Cruz tek treba da se "dokaže", dok je njihova mlađa sestra Harper Seven i dalje van tog biznis svijeta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi