Žestoke uvrede za Beckhamovog sina jer prodaje korištenu duksericu za 150.000 dolara
Foto - Instagram

Cruz odlučio da sam zaradi nešto novca

Žestoke uvrede za Beckhamovog sina jer prodaje korištenu duksericu za 150.000 dolara

M. Šljivak

Bogatstvo Davida Beckhama i njegove porodice procjenjuje se na oko 900 miliona eura.

Becks može priuštiti sve što poželi svojoj porodici, ali očigledno je da njegov 15-godišnji sin Cruz i nije baš zadovoljan onim što dobija.

On je odlučio da sam zaradi nešto novca. Stavio je na prodaju korištenu duksericu Louis Vuitton X Supreme, koju je dobio lično od čovjeka koji ju je dizajnirao i traži nevjerovatnu cifru.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CJ7hx_cp4r0/[/instagram]

Cruz je početnu cijenu stavio na 45.000 dolara, a ako je neko odmah želi kupiti to može učiniti bez nadmetanja za 150.000 dolara.

Činjenica da toliko novca traži za duksericu razljutila je mnoge na društvenim mrežama. Komentari su brutalni

"Kao da nema dovoljno novca", jedan je od komentara, dok drugi dodaje: "Mrzim razmaženu djecu".

Izervoltirala je mnoge činjenica da je on duksericu dobio besplatno i da je sada prodaje za toliku cifru i to u vrijeme pandemije kada mnogi jedva sklapaju kraj s krajem.

Top Komentari

bistrik87
Ja da imam 15 godina i toliko love, slicno bi se ponasao, tinedjer, babe i ljudi od 40 godina sude tinejdjeru za ponasanje, nek se kurci kad moze. P.S. Kupit cu ja duksu
2 7
Edin Merlin
Njegovo je da odredi cijenu ko voli nek izvoli ha ya...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi