Ronaldinhova nova djevojka ima najprovokativnije slike u historiji Instagrama

Ima se i čime pohvaliti

Ronaldinhova nova djevojka ima najprovokativnije slike u historiji Instagrama

O. Lekić

Mnogi kažu da je legendarni brazilski fudbaler Ronaldinho pomalo zaboravljen u posljednje vrijeme, ali briga njega za to, sve dok ljubi djevojke poput Anie Gadee.

Naime, inostrani mediji otkrivaju kako je upravo Gadee nova djevojka Ronaldinha, a radi se o osobi koja je bila Playboy zečica za oktobar mjesec 2016. godine.

Ronaldinho je i prije nje volio mijenjati djevojke, ali vjerovatno da je Anie najbolja do sada. Kada pogledamo njen profil na Instagramu, sasvim je jasno zašto je toliko cijenjena u Playboyju. Ovo je vjerovatno najprovokativniji profil u historiji ove društvene mreže.

Galerijom iznad teksta ne možemo vam poželjeti bolje jutro.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.