Fanovi zabrinuti zbog Ronaldovog izgleda

Slavni Brazilac sve deblji

Fanovi zabrinuti zbog Ronaldovog izgleda

Edmir Škorić
Teme:

Slavni brazilski napadač Ronaldo (45) trenutno se nalazi na odmoru sa 13 godina mlađom djevojkom.

Ronaldo se poprilično udebljao i čini se da svake godine izgleda sve gore i gore, a to su uočili i njegovi fanovi, koji su zabrinuti za njega.

Brazilac se prije jedanaest godina povukao iz profesionalnog nogometa, nakon što je dva desetljeća bio jedan od najtalentovanijih i najomiljenijih nogometaša na svijetu.

Imao je veliku karijeru, pošto je nastupao za velikane kao što su Inter, Real Madrid, Barcelona i Milan, te je bio prvak svijeta s reprezentacijom Brazila 1994. i 1998. godine.

Slavni napadač se smatra i danas jednim od najboljih u povijesti, a karijera je mogla biti i veća da nije imao velikih problema s koljenom.

Oglasi

Trenutno je vlasnik španskog prvoligaša Valladolida, a pažnju privlači i zbog svog izgleda. Dosta se udebljao otkako je otišao u nogometnu penziju i čini se da nema previše fizičke aktivnsoti, te da nimalo ne vodi računa o onome što jede.

Za razliku od njega, njegova izabranica Celina Locks (32) izgleda mnogo, mnogo bolje...

Top Komentari

koraj
Ove sliike su stare 5 godina. Ronaldo ima problema sa stitnom zlijezdom jos iz vremena dok je igrao za Milan. Skoro opet glumi novinara.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi