Ronaldova najveća sramota u životu: Mislio je da u motel vodi tri žene, kad je počela akcija - šok!

I dan danas se stidi famozne "lude noći"

Ronaldova najveća sramota u životu: Mislio je da u motel vodi tri žene, kad je počela akcija - šok!

Admin Čaušević
Teme:

Luis Nazario da Lima Ronaldo je tokom karijere volio da uživa u životu, tipično za jednog Brazilca. 

Ronaldo se smatra jednim od najboljih igrača u historiji. Osim po fenomenalnim partijama na terenu ostao je upamaćen i po sex skandalu iz 2008. godine.

Nakon što je ispratio kući svoju tadašnju djevojku, na ulici je pokupio tri prostitutke, a kada su stigli u motel i krenula je akcija, tek tada je shvatio da se zapravo radi o muškarcima.

Policija u Riu je tada izvjestila da su trojica transvestita pokušala od legendarnog fudbalera iznuditi novac, čak ih je optužio i za krađu dokumenata te da su zauzvrat tražili oko 20.000 eura.

No description available.

Bilo je to u vrijeme kada se Ronaldo oproavljao od povrede križnih ligamenata, a nedugo nakon skandala je priznao da mu je to bila najveća greška u životu.

Oglasi

"Doista sam plakao. To je nevjerovatna sramota i veliko razočaenje. To je bila velika greška u mom privatnom životu. Svi pravimo greške, a ja sam napravio najveću."

"Kada smo došli u motel shvatio sam da je u pitanju transvestit i htio sam samo da se to sve završi i da se vratim kući."

No description available.

Nakon tog skandala mnogi sponzori su otkazali ugovor s Ronaldom pogotovo jer je otpužen da je te noći koristio i droge, ali je on sve negirao.

Prema riječima svjedoka Ronaldo je tada prostitukama nudio po 600 dolara samo da ušute i da se sve završi. One nisu htjele dolare pa je menadžer donio 50.000 reala kako priča ne bi izašala u javnost.

Međutim, u narednim danima brazilski mediji su bili prepuni montiranih fotografija transvestita i Ronalda, te nekadašnji pobjednik Zlatne lopte nije uspio izbjeći sramotu koja ga još uvijek proganja.

No description available.

Tada je prekinuo i zaruke sa Marijom Beatris Antony, da bi se nakon toga pomirili i dobili kćerkicu Maria Sophiu. Ronaldo inače ima četvero djece, a 2010. godine je obavio i vazektomiju.

U međuvremenu Ronaldo je promijenio dosta djevojka, a trenutno je u vezi sa 13 godina mlađim modelom Celinom Locks.

Top Komentari

Uranija
Vazektomija je… objasnite fino šta je to, jer sigurno da preko 90% vaših posjetitelja ne zna o čemu se radi!
4 0
Sars33
Htio Ronaldo da ga umoci malo :))
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi