Ronaldo: Često ne mogu sina nagovoriti da jede
Foto: EPA

Krenuo očevim stopama

Ronaldo: Često ne mogu sina nagovoriti da jede

E. Čaušević

Cristiano Ronaldo uskoro će dobiti novu prinovu u svojoj porodici jer je njegova djevojka Georgina Rodriguez u osmom mjesecu trudnoće.

Portugalski fudbaler je prije nekoliko godina dobio sina Cristiana Juniora koje mu je rodila surogat majka, a istu metodu koristio je i ove godine kada je dobio blizance Evu i Matea. Ronaldov najstariji sin krenuo je njegovim stopama, te je pokazao veliku ljubav prema fudbalu.

Ronaldo često na društvenim mrežama objavi golove koje postiže njegov sin, a priznao je za španske medije da sada ima i "problema" jer se Cristano Junior naprosto ne odvaja od lopte.

"On zaista voli fudbal i neprestano mu je lopta u nogama. Često imam problem da ga nagovorim da jede. Već smo navikli da je ručak bez njega jer on u dvorištu satima igra fudbal. Valjda nam je to u krvi i ne mogu reći da mi nije drago što toliko voli fudbal. Ponosan sam na njega jer svi koji ga upoznaju kažu da ima mnogo samopouzdanja", rekao je Ronaldo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi