Ronaldo dobio nove kopačke: Model je totalni hit

Dugo su se čekale

Ronaldo dobio nove kopačke: Model je totalni hit

U završnicu sezone Cristiano Ronaldo ulazi u - novim kopačkama.

Prethodnih mjeseci Portugalac je igrao u Nike Mercurial Superfly 360 kopačkama, ali sada se vraća onima specijalno dizajniranim za njega, koje je po prvi put prezentovao na treningu Juventusa.

U pitanju je također Nikeov model, možda specifičniji nego ikada, jer preko duž cijele kopačke natpis: "CR7STIANO".

Pretpostavlja se kako je Nike ovaj model htio da ispromoviše u polufinalu Lige šampiona, ali kako je Juventusu planove pokvario Ajax, postalo je svejedno da li će ih po prvi put obući na treningu ili nekoj od ligaških utakmica.



Nije prvi put da Ronaldove kopačke plijene veliku pažnju javnosti. Sjetimo se samo onih s mikrodijamantima koje je nosio nakon što je 2015. godine osovjio Zlatnu loptu...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi